Verkoop je eigen muziek

Verkoop zelf wereldwijd je muziek op de grootste streamingdiensten en online musicstores zoals Spotify iTunes Apple Music Beatport Deezer Google Play DJtunes Juno Download Amazone Music e.v.a.

Track
€ 49,-

Wereldwijde distributie van je track naar alle bij ons aangesloten online streamingdiensten en music stores.

Lanceer nu

Wij controleren de track en de cover of deze voldoen aan alle eisen van de wereldwijde carriers. Zodra de track en de cover beide technisch zijn goedgekeurd door je persoonlijke case manager verzorgen wij de definitieve distributie naar alle bij ons aangesloten online music stores.

Meest gekozen
Master
€ 99,-

Mastering & Distributie van je track naar alle bij ons aangesloten online streamingdiensten en music stores.

Lanceer nu

+ Wij laten de track perfect klinken! Met een Professionele audiomaster bereik je de uiteindelijk top sound van de track. Als DJ/Producer is het eigenlijk het belangrijkste dat niet alleen de stream maar vooral ook de download perfect klinkt zodat andere Dj's de track aankopen en opnemen in hun live sets.

Artist
€ 149,-

Mastering & Distributie van je track naar alle bij ons aangesloten online streamingdiensten en music stores.

Lanceer nu

+ Naast een perfecte master zoals uit het 'master package' ook een one minute video PR-view voor online promotie via o.a. Youtube, Facebook, Instagram etc. Voor DJ's/Producers en/of Artiesten die hun track niet alleen professioneel willen laten klinken maar ook professioneel willen promoten.